top of page

Havearbejde når du har lyst...

Det lyder fantastisk!

Jeg har med vores nye hjemmeside fået muligheden for at skrive blogs og det første som faldt mig ind at kunne skrive, er nogle af de mange tusinde samtaler mellem mor og jeg, når vi har været på en havetur. Her har jeg jo gennem årene oplevet en rigdom af vise ord og ikke mindst erfaringer, som hun har forsøgt at stoppe ind i min (til tider trodsige...??) hjerne.

Da min egen spæde have-interesse startede, havde jeg som alle nybegyndere 1000-vis af spørgsmål; kan man kun dele stauder når det regner? hvornår skal jeg sætte løg? kan man lave havearbejde om vinteren? hvornår skal roserne klippes? alt sammen spørgsmål som jeg ser gentaget på bl.a. havesider på facebook og som vi naturligvis ofte bliver spurgt om af besøgende i haven.

Min mor har givet mig et fantastisk svar: "du skal simpelthen gøre det når du lyst, ellers bliver det ikke gjort". Kort og godt!

Ikke alt kan lade sig gøre, men rådet er alligevel brugbart. Fordi vi skal ikke sætte begrænsninger på havearbejdet; føler du at det er dagen hvor du skal klippe roser ned en lun dag i marts, så er det selvfølgelig på det tidspunkt du skal gøre det. Har du lyst til at rive blade sammen på en frostklar vinterdag, skal du selvfølgelig gøre det... det er glæden som er en del af lønnen.319 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Den Alpine Have

bottom of page